top of page

De 14de editie van de Maaslandloop staat al weer in de planning voor het jaar 2024, en gaat van start op vrijdagmorgen 7 juni 2024. De finish is zaterdagmiddag 8 juni na circa 360 kilometer. De inschrijving voor de Maaslandloop 2024 is inmiddels geopend, u kunt het inschrijfformulier via onze contactpagina aanvragen, of het inschrijfformulier downloaden via onze informatie pagina KLIK HIER

De opbrengst van de Maaslandloop 2024 gaat naar:


 

Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur.png

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie / het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen.

Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 272.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum, dat is maar liefst 1 op de 11 kinderen (bron: Armoede in kaart 2019, SCP). Kinderen die niet mee kunnen doen, krijgen niet de kansen die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Iets doen aan sport of cultuur helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving.

Maaslandloop 2024

logo-maaslandloop2024 NL_formaat wijzigen.jpg
bottom of page