Maaslandloop 2020

De opbrengst van de Maaslandloop 2020 gaat naar:

Stichting Achter de Regenboog
 

‘Waar is mijn pappa nu ?’

Ieder jaar hebben in Nederland zo'n 8.000 kinderen te maken met het verlies van een van hun ouders, broertje of zusje (CBI, 2013). Voor een groot deel van de kinderen is de opvang door de directe omgeving voldoende, ongeveer een kwart heeft meer steun nodig.
Stichting Achter de Regenboog ondersteunt sinds 1993 kinderen en jongeren bij het verwerken van het overlijden van een dierbare, zodat deze gebeurtenissen geen belemmering vormen om een gezond volwassen bestaan op te bouwen.
Om deze missie vorm te geven, realiseert Achter de Regenboog lotgenotencontacten in de vorm van kinder- en gezinsweekenden. Elk jaar organiseert onze stichting deze weekenden in verschillende regio's onder leiding van professionele rouwtherapeuten en getrainde vrijwilligers.
Achter de Regenboog is als non-profitorganisatie financieel geheel afhankelijk van fondsen, sponsors en donateurs.

Achter de Regenboog is blij én trots
dat ze tot goede doel is verkozen bij deze Maaslandloop 2020!


www.achterderegenboog.nl

 

 

 

De 12e editie van de Maaslandloop staat al weer in de planning voor het jaar 2020, en gaat van start op vrijdagmorgen 12 juni 2020. De finish is zaterdagmiddag 13 juni na circa 360 kilometer. De inschrijving voor de Maaslandloop 2020 is inmiddels geopend, u kunt het inschrijfformulier via onze contactpagina aanvragen, of het inschrijfformulier downloaden via onze informatie pagina KLIK HIER

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now